Oddlužení a výkup nemovitosti

Oddlužení a výkup nemovitosti probíhá jasně a přehledně. Po odeslání formuláře nebo žádosti o kontaktování Vás nejpozději do 24 hodin, většinou však IHNED, budu kontaktovat. Po telefonu probereme základní požadavky na výkup nemovitosti – rychlost potřeby financí, druh nemovitosti a lokalitu. Zjistím případné právní vady na nemovitosti a navrhnu možné řešení. Poté Vám nabídnu kupní cenu za Vaši nemovitost a připravím potřebnou smluvní dokumentaci.

  • Na schůzce se nepodepisují žádné neprůhledné smlouvy a neplatí žádné poplatky. Veškeré smlouvy dostanete předem k prostudování.
  • Probereme do detailu Vaše zástavy, exekuce nebo dražební jednání a následný možný průběh spolupráce. Sdělím Vám několik možných variant řešení Vašeho problému včetně ceny za nemovitost.
  • Vyberete si pro Vás nejvýhodnější variantu řešení a pokud budete mít zájem, a já věříme že ano, navážeme spolupráci.
  • Po předložení dokumentů a Vašem souhlasu ihned zkontaktuji příslušné instituce (exekutory, banky, atd.). Zjistím přesné dlužné částky a o veškerou komunikaci se za Vás postarám.
  • Poté proběhne rozeslání financí a následné právní formality na katastrálním úřadě.

Jednám čestně, průhledně a férově.

Jak výkup nemovitostí probíhá?

  • Po odeslání formuláře Vás přibližně do 24 hodin budu kontaktovat.
  • Společně vybereme první možný termín prohlídky.
  • Neprodleně po prohlídce Vám bude dána cenová nabídka.
  • Po odsouhlasení ceny bude vyhotovena kupní smlouva a návrh na vklad do katastru nemovitostí.

Jaká bude cena vykupované nemovitosti?

Obvykle se výkupní cena pohybuje okolo 80-90 % tržní hodnoty nemovitostí. Přesnou cenu vám sdělím, jakmile si vykupovanou nemovitost osobně prohlédnu.

Pro koho je výkup nemovitostí určen?

Pro všechny klienty, kteří z jakéhokoliv důvodu na prodej opravdu spěchají a nemají čas zprostředkovaně nemovitost prodávat. Jedním z mnoha častých důvodů je exekuční řízení, výhodná koupě jiné nemovitosti apod.

Při jakých případech a jaké nemovitosti mohu vykoupit?

Vykupované nemovitosti musí být stále v majetku prodávajícího. Zástavy, břemena, exekuce, popř. jiné právní vady nejsou překážkou výkupu. Výkup je možný jak u nemovitostí v osobním vlastnictví, tak u družstevních.

 

 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně